Dayz launcher is not updating my server :(



  • I have checked my server about 20 times today on the check server page and waited about 8 1/2 hours for my server to pop up on dayz launcher and it still is not showing up... It showed up fine yesterday... Now this morning when i restarted my server and flicked on the launcher and checked my server ( And it says yay success server added ) But it still will not show my server....

    This is my IP if someone else wants to check the check server page... And you will see it says added but it dont add :( 139.218.77.122:2311

    Its really frustrating me.. Is it the launcher having issues or something on my end...

    Here is a copy of my output file :)

    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Settings -> Load()]: Loading settings
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Settings -> Load()]: Getting JSON data
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Data -> GetData()]: Starting to get data...
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Data -> GetData()]: data from web
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Settings -> Load()]: Checking launcher verson
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Data -> CheckVersion()]: Version check: C:\Program Files (x86)\DZLauncher\DayZLauncher.exe - 0.1.4.4 - 0.1.4.4
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Settings -> Load()]: Init mods
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Checking mod DayZ
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Quick validating DayZ
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Checking mod DayZ Epoch
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Quick validating DayZ Epoch
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Checking mod DayZ Lingor
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: No folder for DayZ Lingor
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Checking mod DayZ Origins
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: No folder for DayZ Origins
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Checking mod DayZ Origins
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: No folder for DayZ Origins
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Checking mod DayZ Overwatch
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Quick validating DayZ Overwatch
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Checking mod DayZ Sahrani
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: No folder for DayZ Sahrani
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Checking mod DayZ Taviana
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: No folder for DayZ Taviana
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Checking mod Origins Mod
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: No folder for Origins Mod
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Checking mod Jade Groove
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: No folder for Jade Groove
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Checking mod Lingor
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: No folder for Lingor
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Checking mod Namalsk
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: No folder for Namalsk
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Checking mod Panthera
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: No folder for Panthera
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: Checking mod Sahrani
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Mod -> Initialise()]: No folder for Sahrani
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Settings -> Load()]: Start server querying
    01.11.2016 19:55: Info [line: 0 Settings -> AddRegistryProtocol()]: AddRegistryProtocol


  • administrators

    Should be sorted now



  • @maca134

    Yep all is good now :)

    Thanx


Log in to reply
 

Looks like your connection to Launcher Support Forum was lost, please wait while we try to reconnect.